Heb ik ervaring in e-mailmarketing nodig om gebruik te kunnen maken van Newsletter2Go?

Nee, iedereen kan gebruik maken van Newsletter2Go, zelfs absolute beginners. De e-mailmarketing software is gebruikersvriendelijk ontworpen zodat het voor iedereen mogelijk is om een professionele nieuwsbriefcampagne op te zetten. Alle functies zijn vanzelfsprekend, intuïtief en zonder HTML- of voorkennis te gebruiken.

Ons doel is om de complexe e-mailmarketing technologie om te zetten in een software die voor alle gebruikersgroepen helder is. Het moet zo eenvoudig mogelijk voor onze klanten zijn om een nieuwsbrief samen te stellen, te verzenden en te analyseren.

E-mailmarketing is echter een complex en veelzijdig gebied, vandaar dat we onze klanten aanraden om zich eerst in het onderwerp te verdiepen. In onze kennisbank vindt u een groot aantal artikelen met nuttige adviezen rondom onze software en e-mailmarketing nieuws en trends in het algemeen. Mocht u er hierna nog steeds niet uitkomen, dan helpt ons supportteam u uiteraard graag verder.