Wat maakt Newsletter2Go beter dan andere nieuwsbrief software aanbieders?

Newsletter2Go biedt het complete pakket, plus net wat meer. Onze nieuwsbrief software omvat alles wat u nodig heeft voor het ontwerp, de uitvoering en evaluatie van een succesvolle nieuwsbrief. Newsletter2Go staat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, eenvoudig en gratis nieuwsbrieven maken, omvangrijke functies en tijdbesparende marketing automation functies. Sluit u aan bij de meer dan 70.000 tevreden klanten in meer dan 50 landen!

Onze voordelen op een rij:

1. Onze eenvoudige nieuwsbrief software is uitermate geschikt om doeltreffende, effectieve nieuwsbrieven mee te maken en verzenden. We kennen uw uitdagingen en weten dat personalisatie in e-mailmarketing de sleutel tot succes is.
  2. Onze prijs-kwaliteitverhouding is één van de beste op de markt. U betaalt alleen voor de e-mails die u daadwerkelijk nodig heeft - zonder opstartkosten, contract en maandelijkse of extra kosten. De e-mailcredits in het prepaid tarief vervallen niet en kunnen naar wens worden gebruikt. Onze demo kunt u zonder registratie, tijdslimiet en volledig gratis uitproberen.
  3. Onze unieke e-commerce functies zijn in geen andere software te vinden. Gebruik de 1-klik-overname functies om met één klik producten en inhoud uit uw CMS- of CRM-systeem over te nemen. Hiermee zult u aanzienlijk veel tijd besparen.
  4. Onze uitgebreide marketing automation opties maken het voor u mogelijk om op precies het juiste moment de juiste ontvangers te bereiken. U hoeft deze automatische e-mails slechts eenmaal op te zetten en werkt daarna zonder manuele inspanning aan een betere klantrelatie.
  5. Onze software bevat de hoogste veiligheidsmaatregelen. Wij gaan uiterst vertrouwd met uw gegevens om en verzenden uw e-mails over een betrouwbare server die aan de strenge Duitse maatregelen voldoet.

Meld u aan en probeer onze functies zelf aan!