Is er een mobiele versie van Newsletter2Go beschikbaar?

Wij werken momenteel aan een app-versie van Newsletter2Go voor uw smartphone. Hiermee kunt u in de toekomst onder andere ontvangers toevoegen, e-mails inplannen en statistieken bekijken.

Voor het verzenden van smartphone-geoptimaliseerde nieuwsbrieven bieden wij gratis responsive templates, die u in de nieuwsbrief editor als sjablonen terugvindt. U hoeft hier alleen nog maar tekst en afbeeldingen toe te voegen. Uw nieuwsbrief wordt automatisch aangepast aan de grootte van het scherm en daardoor altijd correct weergeven. Premium templates die u bij ons kunt bestellen worden ook standaard als responsive geprogrammeerd en getest. Meer informatie hierover vindt u hier.