Hoe kan ik de DMARC-authenticatiemethode gebruiken voor het optimaliseren van mijn afleverratio?

Naast SPF, DKIM en Sender ID kunt u ook de DMARC-authenticatiemethode gebruiken voor het optimaliseren van uw afleverratio. De enige vereiste bij deze functie is dat u een eigen, toegewijd IP-adres gebruikt. Bovendien moet voor de geoptimaliseerde verzending een eigen subdomein van uw domein klaar worden gezet. Alleen dan is het mogelijk om een eigen reputatie op te bouwen en de passende vermeldingen in de DNS te integreren.

Heeft u al een eigen IP-adres bij Newsletter2Go, neem dan gerust contact op met onze klantenservice zodat we het opzetten van de gewenste DMARC-authenticatie kunnen bespreken. Wanneer u nog niet over een eigen IP-adres beschikt, dan kunt u hierover in dit artikel meer lezen.