Wat is de locatie van de server waarmee mijn nieuwsbrieven worden verzonden?

Onze meer dan 100 mailservers bevinden zich in Duitsland en hebben speciale IP's. Ons systeem is hiermee onderworpen aan de wettelijke vereisten die gelden in Europa en biedt door ons continue IP reputatiemanagement de garantie dat uw nieuwsbrieven altijd via de beste servers met de hoogste afleverratio worden verzonden. Meer informatie hierover vindt u op onze website.