Hoe zet ik de Salesforce CRM verbinding op?

1. Opzetten van Salesforce

1. Bezoek de Salesforce Appexchange en zoek naar de "Newsletter2Go" app
  2. Klik in de enkele weergave van de app op "Get". U wordt nu doorverwezen naar een pagina die u zal verbinden met Newsletter2Go.
  3. Als u al een Newsletter2Go account heeft en tegelijkertijd bent ingelogd hoeft u alleen toegang tot de integratie toe te staan. Anders kunt u nu inloggen bij Newsletter2Go of een nieuwe account aanmaken.
  4. Na succesvolle autorisatie wordt een nieuwe Salesforce integratie in uw Newsletter2Go account aangemaakt. U moet deze hierna nog eenmaal in Salesforce hierna verifiƫren. Volg stap 2 om dit te doen.
2. Opzetten van Newsletter2Go
  1. U vindt de Salesforc integratie in uw Newsletter2Go account in de rechterbovenhoek in het accountmenu onder "Integraties".
  2. Klik vervolgens op "Toegangsdata testen" en volg de stappen.
3. Bevestig de toegang tot Salesforce
Om de integratie installatie te voltooien moet u de toegang opnieuw via Salesforce autoriseren. Gahiervoor in uw Newsletter2Go account naar uw bestaande Salesforce integratie en klik op "Test access data" of "Complete setup".
U wordt nu doorgestuurd naar een pagina in Salesforce waar u de toegang tot Salesforce via Newsletter2Go moet bevestigen. Nadat u dit heeft gedaan wordt u doorgestuurd naar Newsletter2Go en bent u klaar met de verbindingsinstellingen.