Kan ik gebruik maken van de 1-klik-productovername wanneer er geen integratie voor mijn winkelsysteem beschikbaar is?

Ja, u kunt uiteraard gebruik maken van de 1-klik-productovername wanneer er geen integratie van Newsletter2Go voor uw winkelsysteem beschikbaar is.

Bestel hiervoor een premium nieuwsbrief template met webshop integratie in uw account.

Hoe de bestelling precies verloopt vindt u onder "Nieuwsbrief templates". U kunt het ontwerp van de template zelf meebrengen of deze door ons laten ontwerpen. In het laatste geval rekenen wij extra kosten.

Vervolgens maken we dan een template met de integratie die u aan uw webshopsysteem kunt koppelen.

U kunt hierna direct eenvoudig producten uit uw winkel in uw nieuwsbrief overnemen aan de hand van de product-ID.