Hoe zet ik de Afterbuy webshop verbinding op?

1. Log in in de backend van uw Afterbuy shopsysteem.

2. Open deze link.
3. Selecteer een integratienaam (bijvoorbeeld Newsletter2Go), vink het haakje aan bij XML-interface en voer als reden "Link naar Newsletter2Go" in.
4. Vergeet niet om de gebruiksvoorwaarden te accepteren en klik dan op "Submit". (LET OP: maandelijkse kosten van € 10,00 worden in rekening gebracht).

Bestellformular Schnittstelle

5. Bevestig uw bestelling.
6. Noteer uw PartnderID en partnerwachtwoord. Deze vindt u onder deze link bij "Bestelde integraties" en dan "Toegangsgegevens weergeven".
7. Log in op uw Newsletter2Go account. Ga naar "Integraties", dan "Afterbuy" en voer de gevraagde gegevens hier in.
"Gebruikersnaam" en "Wachtwoord" zijn de inloggegevens van uw Afterbuy account (alternatief kunt u ook een gebruiker met beperkte rechten aanmaken in de Afterbuy backend en de inloggegevens van deze gebruiker gebruiken). Voor de "PartnerID" en "Partnererpassword" voert u de gegevens in die u in stap 5 heeft genoteerd.