Hoe werkt de 1-klik-productovername?

Met de 1-klik-productovername van Newsletter2Go kunt u shop producten overnemen en in uw nieuwsbrief implementeren. Hiermee kunt u binnen enkele minuten verkoopnieuwsbrieven ontwerpen, omdat elk product uit uw online shop direct kan worden overgenomen. Het is niet langer nodig om de productafbeeldingen en -informatie handmatig aan te passen en te formatteren.

Eisen voor de 1-klik-productovername:

• Een actieve integratie naar uw webshop
  • Bestaande product-ID's of productnummers
  • Een premium template
  • Gebruik van het STANDARD/PRO pakket (enkele templates zijn met de 1-klik-overname functies uitgerust)

In het template is een speciale productbouwsteen ingebouwd waarmee u uw winkelproducten kunt overdragen. In deze bouwsteen hoeft u alleen het product ID of productnummer van een product uit uw webshop in te vullen. Het complete product inclusief de gewenste attributen wordt dan automatisch in de nieuwsbrief toegevoegd.

Om gebruik te kunnen maken van de 1-klik-productovername wordt er een link gemaakt tussen uw webshop en Newsletter2Go. Uw shop kan hiermee gekoppeld worden aan uw individuele nieuwsbrief template van Newsletter2Go. Enkele voorbeelden van individuele templates vindt u hier. In het STANDARD/PRO pakket zijn enkele templates al met de 1-klik-overname functies uitgerust.