Hoe zet ik de Lightspeed nieuwsbrief module op?

Om de Lightspeed module te integreren gaat u eerst naar de App Store in uw Lightspeed shop en zoekt u naar "Newsletter2Go". Klik vervolgens op "App installeren".

Hier moet u vervolgens de account informatie van uw shop aangeven. En akkoord gaan met de toestemming.

Wanneer u al een ingelogd bent met uw Newsletter2Go account hoeft u vervolgens alleen nog toestemming aan Lightspeed te geven.

Wanneer u al over een Newsletter2Go account beschikt kunt u de checkbox aanvinken en inloggen. Mocht dit niet het geval zijn kunt u hier een nieuwe account aanmaken.

Na de aanmelding komt u direct in uw Newsletter2Go account terecht en ziet u de Lightspeed integratie.Hier kunt u de account informatie veranderen en de verbinding testen.

Onder de tab "Ontvanger" ziet u verschillende instellingen die u voor de integratie kunt veranderen en beheren, zoals onder andere welke ontvangersvelden wel en niet gesynchroniseert moeten worden. Ook kunt u hier de synchronisatie starten en de integratie opslaan.

U heeft nu de Amazon integratie succesvol gekoppeld. Heel veel plezier!