Hoe zet ik de Plentymarkets verbinding op?

1. Log in op uw Plentymarkets shop account en ga naar “Instellingen”,“Basis instellingen”, “Gebruikers” en dan “Accounts”.

2. Maak een nieuwe gebruiker aan.
3. Kies onder “Basisgegevens” een gebruikersnaam en wachtwoord en schrijf deze gegevens op. Stel de gebruikersklasse in op "Newsletter2Go".
3.1 Als u een multishop beheert, kiest u onder  “Machtigingen” en dan “Zichtbaarheid” de gewenst multishops.
4. Vink nu bij“API” het haakje aan onder “Customer” (voor de ontvangerssynchronisering), “Item” (voor de productovername) en bij “Webshop” > “GetMultiShops” (ook wanneer u GEEN multishop beheert).
5. Log in bij Newsletter2Go en ga in het accountmenu naar "Integraties", voer hier vervolgens de eerder opgeschreven gebruikersnaam, het wachtwoord en de shop URL in.
U heeft nu succesvol de integratie opgezet. Gefeliciteerd!