Hoe zet ik de PrestaShop webshop verbinding op?

Download eerst de module rechtstreeks in de Newsletter2Go software. Ga naar "Plug-ins" via het hoofdmenu (rechtsboven) en klik op het tandwielpictogram naast PrestaShop en selecteer "Download plug-in". 

Klik in uw PrestaShop backoffice op "Modules" en vervolgens op "Nieuwe module toevoegen" om de Newsletter2Go plug-in te installeren. Selecteer de Nieuwsbrief2Go plug-in en klik op "Installeren". 
Nadat u de plug-in heeft geïnstalleerd, kunt u Newsletter2Go in de menubalk zien. Hier vindt u uw web service Accounts Key en kunt u direct verbinding maken met uw Newsletter2Go account. Klik op "Connect" om een verbinding met Newsletter2Go tot stand te brengen. 
Als u al een Newsletter2Go account heeft en u bent ingelogd, hoeft u alleen toegang vrij te geven. Vink vervolgens het vakje aan naast "Ik heb al een Newsletter2Go account" en log in met uw accountgegevens. 
Als u nog geen Newsletter2Go account heeft, kunt u er nu een aanmaken. 
Als u al ingelogd bent, wordt u automatisch doorgestuurd naar uw Newsletter2Go account en de PrestaShop interface. 
Hier kunt u uw inloggegevens wijzigen en de verbinding met PrestaShop testen.
Onder het tabblad "Contacten" vindt u verschillende instellingen met betrekking tot de integratie, zoals bijvoorbeeld welke adresboeken gesynchroniseerd moeten worden. U kunt hier ook de synchronisatie starten en de integratie opslaan. 
U heeft nu de PrestaShop plug-in succesvol geïnstalleerd.