Hoe zet ik de Shopify verbinding op?

Voor het koppelen van de Shopify plug-in gaat u als volgt te werk:

1. Ga naar de backend van uw shop en selecteer "Configuratie" en dan "Apps".
2. Klik op "Nieuwe privé app genereren".
3. Kopieer de API-sleutel en het wachtwoord.
4. Log in op uw Newsletter2Go account en ga naar "Plug-ins" (menu rechtsboven).
5. Selecteer Shopify in de lijst met plug-ins. Voer de API-sleutel in als gebruikersnaam en voer uw wachtwoord in. Als u uw webwinkelklanten automatisch wilt synchroniseren als ontvangers van nieuwsbrieven, selecteer dan "Dagelijkse ontvangerssynchronisatie om 4 uur". Klik tenslotte op "Opslaan".