Welke mogelijkheden zijn er voor het whitelabelen van accounts?

De volgende opties zijn beschikbaar voor de whitelabeling van accounts:

• Eigen domein
  • Eigen logo
  • Eigen kleuren
  • Eigen aanmeldpagina
  • Eigen afmeldpagina
  • Domein
  • Lay-out en design
  • Afmeldredenen
Wilt u van een whitelabel oplossing gebruik maken, neem dan contact op met ons sales team. Zodat wij uw bestelling snel op korte termijn kunnen verwerken, geeft u ons astublieft de volgende informatie:
Uw gewenste domeinnaam
De volgende formaten worden ondersteund:
  • wensdomein.newsletter2go.com
  • subdomain.wunschdomain.tld
  • wensdomein.tld
Houd er rekening mee dat u in de laatste twee gevallen een A-record op onze server moet hebben. Als u voor optie 3 kiest dan kan deze URL niet momenteel in gebruik zijn, anders is de originele of voorgaande inhoud niet meer beschikbaar.
In de laatste twee gevallen moet tevens als aanvulling een SSL-certificaat worden aangevraagd, de oprichting hiervan neemt een paar werkdagen in beslag.
Eigen logo
Stuur ons uw logo per e-mail. Ondersteunde formaten zijn:
  • svg (aanbevolen)
  • png
  • jpg
Eigen kleuren
De volgende kleuren worden standaard gebruikt en kunnen worden aangepast:
  • Primair - Blauw (knoppen, links) #00BAFF
  • Succes - Groen (knoppen, berichten) #19D76E
  • Waarschuwing - Oranje (potentiële problemen, belangrijke opmerkingen) #FFA508
  • Hazard - Rood (error problemen) #FC5F09
  • Achtergrondkleur - Blauwgrijs #EEF2F5
  • Inverted menu - Zeer donkergrijs #282E34
Eigen aanmeldpagina
Aan uw kleuren aangepast, bieden wij u standaard op een aanmeld en afmeldpagina.
Wanneer u uw aanmeldformulier liever op één van uw pagina's wilt insluiten, bieden we u graag een code die u kunt gebruiken. Aangezien we geen toegang hebben tot uw website moet u echter wel zelf de lay-out of het ontwerp aanpassen, indien nodig.
Optioneel kunnen we bezoekers na het afmelden ook naar een andere pagina doorsturen.
Eigen afmeldpagina
Wij bieden standaard een aangepaste afmeldpagina in uw kleuren. Naar wens kunnen we ook de bestaande afmeldredenen personaliseren,
  • Geen interess /behoefte meer
  • Nieuwsbrief komt te vaak
  • Inhoud niet relevant
  • Spam/Nooit aangemeld voor de nieuwsbrief
  • Mailbox te vol
  • Anders
Optioneel kan het afmeldformulier ook op een afzonderlijke pagina worden geïntegreerd. Hiervoor bieden we een code die kan worden geïntegreerd op de landingspagina. Aangezien we geen toegang hebben tot uw website moet u echter wel zelf de lay-out of het ontwerp aanpassen, indien nodig.