Hoe kan ik de afbeeldingen in de mediabibliotheek beheren?

Om de mediabibliotheek te bewerken en bijvoorbeeld afbeeldingen te verwijderen of in mappen in te delen, opent u deze in de rechterbovenhoek van uw profiel en klikt u op mediabibliotheek.

Daar vindt u een overzicht van alle afbeeldingen die u tot nu toe heeft geupload.

• Bovenaan kunt u mappen maken om de weergave duidelijker te maken en bestanden uploaden
  • Vervolgens kunt u met de instelknop (tandwielicoon) naast iedere afbeelding selecteren of u de afbeelding wilt bekijken, verplaatsen of verwijderen. Als u meerdere afbeeldingen tegelijk wilt verwijderen, kunt u de afbeeldingen aan de linkerkant markeren door het vakje aan te vinken en ze met het prullenbakpictogram naast de zoekopdracht tegelijkertijd te verwijderen.

Afhankelijk van het pakket heeft u een maximaal aantal volume voor uw bestanden beschikbaar. Hoeveel van het beschikbare volume u al heeft gebruikt ziet u bovenaan. Wanneer het volume vol is, moet u eerst dafbeeldingen verwijderen om nieuwe toe te kunnen voegen. U kunt ook naar een uitgebreider pakket upgraden.