Hoe plaats ik een ankerlink?

De instelling van de ankers werkt als volgt:

Markeer het gebied waar de anker moet komen, bijvoorbeeld een tekst of afbeelding. Selecteer vervolgens "Link invoegen" en selecteer "Anker voor relatieve links".

Voer in het onderste veld een naam voor de anker in, bijvoorbeeld "Test 1 anker".

Vervolgens selecteert u de afbeelding of tekst waarin de ankerkoppeling moet worden geplaatst en dan kiest u, wijzend naar het nieuw geselecteerde gebied, opnieuw "Link invoegen" en selecteert u vervolgens "Relatieve link (naar anker)".

Nu verschijnt er een drop-down menu waarin het eerder ingestelde ankergebied vermeldt staat, u kunt nu de "Test 1 anker" selecteren. Met nog een klik op "Invoegen" plaatst u uiteindelijk de anchor tekst.