Bestaat de functie om hyperlinks voor tekst en afbeeldingen in te stellen?

Ja, de functie om hyperlinks voor tekst en afbeeldingen in te stellen is beschikbaar.

Klik hiervoor op de gewenste afbeelding of selecteer in de editor de gewenste tekst.
Klik vervolgens op "Link invoegen".

Daar heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende soorten links (bijvoorbeeld een afmeldlink).
Als de link geselecteerd is voer je de hyperlink in.
Let op dat je de volledige URL inclusief http of https invoert (bjvoorbeeld http://www.uwdomein.nl/aanbiedingsnaam).
Je kunt met de linkchecker in de laatste stap zien of er ongeldige links in de nieuwsbrief zijn opgenomen.
Geldige links:
Gebroken links:
Een overzicht voor het plaatsen van links is ook te zien in de onderstaande video.