Kan ik basisinstellingen voor een template definiëren?

Bij het aanmaken van een nieuwsbrief kunnen in de editor basisinstellingen worden gedefinieerd die van toepassing zijn op de gehele mailing zolang u deze niet een tweede keer bewerkt.

Klik hiervoor eerst op de achtergrond of op "Body" en open aan de linkerkant in het menu op het tabblad "Desktop instellingen". Daar kunnen dan de gewenste instellingen worden ingesteld:

Hier kunnen de volgende voorstellingen worden aangepast:

• De stijl van de standaardtekst in type, grootte en kleur
  • De kleur en stijl van de links
  • De achtergrond met afbeelding of kleur
  • De afstand (cellapadding) tussen achtergrond, lichaam en inhoud