Eigen HTML template gebruiken

U heeft in Newsletter2Go de mogelijkheid om uw eigen HTML-template te importeren en gebruiken.

Om dit te doen gaat u naar stap 3 tijdens het maken van de nieuwsbrief. In het tabblad "Eigen HTML" vind je vervolgens de mogelijkheid om je eigen HTML-template te importeren.

Dit kun je doen direct vanaf uw computer of door de HTML-broncode in het tekstveld te plakken. In de editor heeft u de mogelijkheid om uw HTML te zien. U kunt echter alleen direct in de HTML uw template bewerken.

De bouwstenen en functies die de editor biedt kunnen niet in combinatie met uw eigen HTML gebruikt worden. U moet dus de uiteindelijke versie van uw template uploaden.

De HTML-template moet in UTF8 gecodeerd zijn.