Wat is responsive design?

Responsive ontwerp is een ontwerptechniek waardoor de volledige inhoud en opmaak van een nieuwsbrief zich perfect automatisch aanpast aan variabele afmetingen, resoluties en zelf de oriëntatie van de afbeeldingen aanpast.

Op deze manier is de tekst altijd leesbaar en wordt uw lay-out correct weergeven.
Door responsive design is uw content correct op iPhone, iPad, Android smartphones, tablets en andere mobiele apparaten weergeefbaar.
Profiteer van de preview functie in onze editor om te controleren hoe uw lay-out eruit zal zien op desktop, tablet of smartphone.