Kan ik een voorbeeld van de nieuwsbrief bekijken zoals deze later wordt verzonden?

Onder "Stap 4: Editor" heeft u de mogelijkheid om de nieuwsbrief als voorbeeld te bekijken. Hiervoor klikt u op "Voorbeeld" in de balk direct boven uw nieuwsbrief.

Het voorbeeld kan dan worden weergegeven in desktop, tablet of smartphone versie.

In het Pro pakket heeft u ook de mogelijkheid om client testing te gebruiken. Als u deze optie selecteert, heeft u de mogelijkheid om onder "Stap 5: Verzenden" de weergavetest te starten.

U heeft nu de mogelijkheid om de weergave op meer dan 20 verschillende e-mailclients te bekijken en te controleren.