Hoe kan ik de DMARC-authenticatiemethode gebruiken voor het optimaliseren van mijn afleverratio?

U kunt naast SPF, DKIM en SenderID ook de DMARC-authenticatie methode gebruiken voor het optimaliseren van uw afleverratio. De enige vereiste hiervoor is om een uniek en toegewijd IP-adres te gebruiken. Deze moet voor een optimale verzending via een subdomein van uw domein worden verstrekt. Alleen op deze manier is het mogelijk om een eigen reputatie op te bouwen. De desbetreffende DNS-instellingen  maakt u de juiste inzendingen.

Als u al gebruik maakt van een uniek toegewijd IP-adres bij Newsletter2Go, neem dan gerust contact op met ons supportteam zodat wij de gewenste DMARC-authenticatie kunnen instellen. Mocht u nog niet gebruik maken van een uniek toegewijd IP-adres, dan kunt u tevens contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.