Hoe kan ik e-mails met SenderID ondertekenen?

SenderID

Met het gebruik van de SenderID geeft u toestemming aan de mailserver van Newsletter2Go om uw domein als geldig afzendadres te gebruiken. Het gebruik van SenderID vindt u vooral terug bij e-maildiensten van Microsoft, zoals Outlook, Hotmail en MSN.
Installatie
1. Ga naar de e-mailinstellingen en klik naast SenderID op nieuw domein.
2. Voer uw domeinnaam in in het volgende formaat: mijndomein.nl
3. Voor uw domein wordt een toegang gemaakt, die u aan uw DNS-TXT-record toe moet voegen.

4. De gegenereerde gegevens kunt u zelf toevoegen of door uw webbeheerder of webhost laten doen.
Hieronder is een voorbeeld van hoe zo'n publicatie in uw webhost eruit ziet. Per webhost kan het record er anders uitzien.

5. Zodra de code is toegevoegd kan het tot 24 uur duren voordat de instellingen zijn doorgevoerd.
In uw e-mailinstellingen kunt u testen of de installatie heeft gewerkt. Wanneer het groene vinkje in uw SenderID-domein verschijnt worden de e-mails automatisch ondertekend met de SenderID-sleutel en wordt voor de rest automatisch gezorgd.

Het gebruik van SPF, DKIM en Sender ID helpt u om spam nog beter te minimaliseren en de afleverratio te verhogen. Voor het beste resultaat maakt u gebruik van SPF, SenderID en DKIM.