Wat zijn de voordelen van een eigen IP-adres?

Met Newsletter2Go heeft u de mogelijkheid om nieuwsbrieven te versturen ofwel via onze gedeelde IP's of via exclusieve, toegewijde IP's. Een specifiek IP-adres wordt slechts door één bedrijf gebruikt, terwijl gedeelde IP-adressen voor e-mailcampagnes van verschillende bedrijven worden gebruikt.

Het voordeel van het verzenden van nieuwsbrieven via een specifiek IP-adres, is dat de reputatie van het IP en dus het afleverpercentage alleen afhankelijk is van uw inhoud en niet van de inhoud van nieuwsbrieven van andere bedrijven.

Bovendien is het mogelijk om bij het gebruik van toegewijde IP's gebruik te maken van het DMARC authenticatie protocol (naast SPF en DKIM), dat u duidelijk identificeert als afzender van de nieuwsbrief, wat zorgt voor meer vertrouwen in de acceptatie van e-mails, en dus een hogere afleverratio.

Om een duurzame en professionele e-mailmarketingstrategie op te bouwen, is het belangrijk dat alle e-mails de juiste ontvangers bereiken. En hiervoor is een goede reputatie van de verzendende IP absoluut noodzakelijk. Deze reputatie is afhankelijk van de kwaliteit van de nieuwsbrieven die worden verzonden. Om ervoor te zorgen dat alleen u verantwoordelijk bent voor de reputatie van uw IP, bieden wij onze klanten precies speciaal toegewijde IP-adressen voor het verzenden van nieuwsbrieven aan. Toegewijde IP's zijn bijzonder geschikt voor frequente afzenders en klanten met bijzonder grote adresboeken.

Als u geïnteresseerd bent in exclusieve toegewijde IP's, neem dan contact op met onze verkoopafdeling door een e-mail te sturen naar sales@newsletter2go.com