Wat betekenen de foutmeldingen in de spamtest?

Hier vindt u enkele van de meest voorkomende foutmeldingen van de spamtest met voorgestelde oplossingen:

1) TRACKER_ID
Het systeem vindt aan het einde van de nieuwsbrief een nummer dat lijkt op een trackingnummer. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als een telefoonnummer of postcode met dit nummer overeenkomt. Wijzig het formaat van dit nummer en start de spamtest opnieuw.

2) Remove_Before_Link
Het bericht geeft over het algemeen aan dat een zin zoals "unsubscribe here", "no thanks" of "not interested" niet meer dan vijf tekens voor een URL verschijnt. Soms kan dit echter ook gebeuren als u een gepersonaliseerde afmeldlink gebruikt.

3) Ongeldige Sender-ID of DKIM-invoer
Aangezien de spamtest door een extern bedrijf wordt uitgevoerd, kan het voorkomen dat de gegevens niet snel genoeg kunnen worden geverifieerd. Als u onder "E-mailinstellingen" een Sender-ID en/of DKIM-invoer heeft gemaakt en bij de laatste stap een groen vinkje verschijnt, dan kunt u dit bericht negeren.

4) URI_TRY_3LD
Dit bericht staat voor URI: "Try it" URI, suspicious hostname, en controleert of de in de e-mail gebruikte URL overeenkomt met één van de volgende patronen:

http(s)://try* of http(s)://get* of http(s)://act* enz.

5) INSPHISH_BODY
Er is een lijst van algemene spamtriggers. Wanneer u bijvoorbeeld meer dan 3 spamtermen in de nieuwsbrief gebruikt verhoogd u de kans om als spam te worden gemarkeerd. Een voorbeeld van een lijst is bijvoorbeeld hier te vinden.