Hoe maak ik een auto-update groep?

Een auto-update groep kunt u, net als in een normale groep, in uw account onder "Ontvangers", dan "Groepen" en vervolgens "Nieuwe groep" aanmaken.

Hierna geeft u de groep een naam en kiest u of het een normale statische groep of een auto-update groep moet zijn. Wanneer u de auto-update groep aangevinkt heeft, verschijnt een zoekveld waarin u een filter voor uw ontvangers kunt vastleggen. Afhankelijk van de zoekfunctie bevinden de ontvangers zich wel of niet in de auto-update groep.

Voorbeeld: U wilt alle ontvangers met dezelfde e-mailproviderdomein in een groep opslaan (bijvoorbeeld @newsletter2go.com).

Zo zijn er nog tal van andere mogelijkheden met alle filters die u tot uw beschikking heeft. Het grote voordeel van een auto-update groep is dat wanneer nieuwe ontvangers worden geimporteerd met ontvangerskenmerken die overeen komen met de filters, deze automatisch aan de groep worden toegevoegd. De groep wordt dus automatisch onderhouden.