Kan ik in aanvulling op het double opt-in formulier, de CRM- of webshop-synchronisatie ook ontvangers via een Excel- of csv-lijst importeren? Worden de ontvangers dan overschreven?

Ontvangers kunnen op elk moment en op iedere manier (import, synchronisatie, webformulier, API of handmatig) aan de ontvangerslijst worden toegevoegd. De ontvangers worden hierbij op doorgaanse wijze bijgewerkt.

Bounces en afmeldingen blijven altijd behouden en worden niet overschreven.

Een overzicht van het handmatig toevoegen van ontvangers ziet u in de onderstaande video.

Meer video's vindt u op onze video instructiepagina.