Hoe werkt het handmatig importeren van contacten?

Onder "Ontvangers" en dan "Ontvangers toevoegen" kunt u de functie "Bestandsupload" selecteren.

Upload dan uw contactgegevens via csv, xls, xlsx (Excel) of ods bestand.

Het aantal ontvangers is onbeperkt. U kunt een bestandsupload gebruiken om al uw e-mailadressen te importeren.

Bij het importeren kunt u achteraf beslissen:

•     Of alle gegevens moeten worden overgedragen
  •     De ontvangerkenmerken waaraan de kolommen moeten worden toegewezen
  •     Of het adresboek vooraf moet worden leeggemaakt
  •     Of en aan welke groep de gegevens rechtstreeks moeten worden toegevoegd
  •     Of u de klant direct na de import een DOI-mailing wilt sturen
  •     Welke status de verkoopactiviteit moet hebben (actief/deactief)

Zie onze video tutorial voor meer informatie.