Kan ik inzien welke ontvangers mijn nieuwsbrief (niet) gelezen of ‪(niet) geklikt hebben en wie zijn afgemeld en gebouncet?

Ja, al deze informatie kunt u terugvinden onder "Ontvangers" en dan "Actieve ontvangers". Gebruik vervolgens de geavanceerde zoekfunctie om in details een zoekopdracht in te voeren.

Zoek eerst de gewenste zoekcriterium. De standaardwaarde is "E-mail". Verander deze door erop te klikken en dan in het dropdown menu een andere op gedrag gebaseerde criteria te selecteren, zoals "Heeft geklikt".

Wanneer u het criterium heeft geselecteerd, kunt u de volgende waarde instellen, namelijk of het criterium gelijk of ongelijk moet worden gezocht. De zoekopdracht "Heeft geklikt is ongelijk" zou betekenen dat u op zoek bent naar alle actieve ontvangers die niet hebben geklikt.
Tenslotte moet u om de zoekopdracht nog nauwkeuriger maken door de gewenste nieuwsbrief te selecteren. U kunt dit doen in het dropdown menu op de juiste naam te klikken.
Tip: U kunt ook verdere voorwaarden toevoegen om een complexe zoekopdracht uit te voeren.
Wanneer u de gewenste criteria heeft ingesteld klikt u op de knop "Zoeken". De resultaten verschijnen onder de zoekopdracht.