Wat is het verschil tussen unieke openingen en het totale aantal openingen?

Bij de "Unieke openingen" wordt elke ontvanger slechts een keer geteld, dat wil zeggen, het geeft aan hoeveel verschillende ontvangers uw e-mail ten minste een keer hebben geopend.

Bij de "Totale aantal openingen" zijn echter ook herhaalde openingen inbegrepen, dit is de som van alle openingen van alle ontvangers van uw nieuwsbrief.
Hierbij maakt het niet uit of de e-mail  in het voorbeeldvenster of het volledige scherm wordt weergeven. Zodra de afbeeldingen van de nieuwsbrief worden weergegeven, wordt een opening geregistreerd.