Welke informatie wordt weergegeven via de geotracking?

In het nieuwsbrief rapport kunt u onder het tabblad "Geotracking" zien vanwaar de mailing werd geopend.

Geotracking wordt gemeten aan de hand van het IP-adres waarmee de ontvanger is ingelogd wanneer de e-mail wordt geopend. Hierdoor kunnen er afwijkingen optreden en is de informatie mogelijk niet 100% gegarandeerd. In 81,98% van de gevallen wordt de ontvanger echter gevonden binnen een straal van 50 mijl.

Meer informatie over de nauwkeurigheid van geotracking is te vinden op: https://www.ip2location.com/data-accuracy

Door in te zoomen op de kaart krijgt u een steeds gedetailleerder beeld te zien.

De kleurverschillen van de cirkels zijn afhankelijk van het aantal ontvangers. Een blauwe stip staat hier voor een individuele gebruiker.