Hoe kan ik aan het affiliate of partnerprogramma deelnemen?

Wij zullen het zeer waarderen wanneer u ons aan uw vrienden, familie of bekenden wilt aanbevelen. Graag bieden we u hiervoor een commissie aan. U kunt zich hiervoor aanmelden in het profielmenu onder "Klanten werven".

Om u aan te melden klikt u op "Nu aanmelden" en vult u alle nodige informatie in. In het partnerprogramma vindt u alles wat u nodig heeft om affiliate links op uw website op te nemen. U krijgt hiervoor permanent 10% commissie van alle aankopen van uw verworven klanten. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met ons salesteam.