Waar moet ik op letten bij het overschakelen naar het Lite pakket?

Alleen de basisfuncties zijn beschikbaar in het Lite pakket. Wanneer je omschakelt heb je minder functies tot je beschikking:

• Adresboeken: 1 adresboek is nog beschikbaar. Alle andere worden gedeactiveerd, maar niet verwijderd, zodat de gegevens in de database blijven. Je kunt de adresboeken reactiveren door over te schakelen op het Standard pakket.
  • Gebruiker: De hoofdgebruiker is nog beschikbaar. Alle andere toegangen zijn gedeactiveerd, maar niet verwijderd. Je kunt ze reactiveren door over te schakelen op het Standard pakket.
  • Mediabibliotheek: Bestanden tot in totaal 50 MB kunnen worden gebruikt. Voor nieuwe afbeeldingen moeten bestaande afbeeldingen eerst worden verwijderd of worden gewijzigd in het Standard pakket. De afbeeldingen die je verwijdert, blijven beschikbaar in de webversie.
  • Automation mailings: Alle actieve mailings (verjaardags- en welkomstmailings, etc.) zijn gedeactiveerd, maar niet verwijderd. De DOI mailing kan nog wel verzonden worden.
  • Editor: De basisfuncties en een selectie van de bouwsteen templates blijven behouden. Alleen de spamtest en de client testing zijn gedeactiveerd en kunnen enkel in het Standard pakket worden gebruikt.
  • Rapporten: Een algemeen overzicht van de belangrijkste statistieken, zoals klik-, conversie-, en openratio, is nog beschikbaar. De gedetailleerde informatie is alleen beschikbaar in het Standard pakket. Een csv- of pdf-bestand download is ook alleen mogelijk in de andere pakketten.
  • Support: Je maakt gebruik van ondersteuning per e-mail. Telefonisch contact is beschikbaar in het Standard pakket.
  • Voucher pool: Deze functie is gedeactiveerd en kan alleen in het Standard pakket gebruikt worden.
  • Client testing & whitelabeling: Deze functies zijn alleen inbegrepen in het Pro pakket en worden uitgeschakeld.