Waar moet ik op letten bij het overschakelen naar het Standard pakket?

Het Standard pakket biedt minder functies dan het Pro pakket. Wanneer je downgrade, moet je er rekening mee dat sommige functies zijn weggelaten:

• Adresboeken: Er zijn nog 5 adresboeken beschikbaar. Alle andere zijn gedeactiveerd, maar niet verwijderd, en kunnen in het Pro pakket opnieuw worden geactiveerd.
  • Gebruikers: Er zijn nog 5 gebruikers beschikbaar. Alle andere gebruikers zijn gedeactiveerd en kunnen in het Pro pakket opnieuw worden gebruikt.
  • Mediabibliotheek: Afbeeldingen tot in totaal 1 GB kunnen worden toegevoegd. Voor meer volume moeten bestaande bestanden worden verwijderd of naar het Pro pakket worden geschakeld.
  • Editor: Alle functies en templates zijn nog steeds beschikbaar.
  • Automation mailings: Je kunt alle mailingsoorten blijven gebruiken.
  • Rapporten: Alle gegevens zijn nog beschikbaar.
  • Voucher pool: Deze functie is nog steeds beschikbaar.
  • Client testing & whitelabeling: Deze functies zijn uitgeschakeld en zijn alleen inbegrepen in het Pro pakket.